Dar-Ján könyvelő iroda honlapja
Könyvelni gyorsan és pontosan!

MENÜ

SQ Ingatlancsoport

ELADÓ LAKÁST, CSALÁDI HÁZAT, IPARI TERÜLETET, TERMŐFÖLDET, NYARALÓT KERESEK

A KÖRNYÉKEN.

SQ Ingatlancsoport Zrt. Eladó ingatlanokat keres a megye egész területén.

 

Kelet-magyarország dinamikusan fejlődő ingatlanközvetítő, - értékesítő és - befektetési irodája keres értékesítésre bármilyen ingatlant.

Amennyiben Ön már próbálkozott a tulajdonában lévő ingatlan értékesítésével, akkor megtapasztalhatta, hogy jelen gazdasági helyzetben egyre nehezebb megfelelő vevőt találni. A településekre vételi szándékkal érkezők nem biztos hogy rátalálnak az Ön által eladásra felkínált ingatlanra, mivel manapság már nem elegendő az ablakba vagy a ház falára kitenni az eladó táblát, hiszen a mára már felgyorsult világban  az ingatlanok 92%-a az Internet segítségével kerül eladásra.
Mi abban kívánunk segítséget nyújtani, hogy ingatlana széles körben, fényképpel ellátva meghirdetésre kerüljön a különböző nyomtatott sajtó mellett a leglátogatottabb internetes oldalakra,valamint mintegy 13 ország hirdetési portálján is elérhető legyen az ingatlan vásárlók számára. Kapcsolatban állunk, német, olasz, spanyol, francia, holland, luxemburgi, cseh, lengyel, olasz, angol partnerekkel akik hirdetési felületén kínálva ingatlanainkat többszörösére növekszik az esély arra, hogy ingatlana mihamarabb elkeljen.


Kívánságára az Önnel kötött értékesítési szerződés biztosítja, hogy cégünk üzletpolitikájának köszönhetően a mi érdekünkké is váljon az ingatlana mielőbbi értékesítése. Adatbázisunkban hirdetése mindaddig elérhető, amíg létre nem jön az adásvétel.
Jelentős segítséget tudunk nyújtani az adásvétel lebonyolításában, mivel megfelelő jogi háttérrel rendelkezünk és budapesti irodánk állandó online kapcsolatban áll az ország összes földhivatalával.
Amennyiben felkeltettük érdeklődését, úgy keressen bennünket az alábbiakban megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink állnak rendelkezésére és válaszolnak az Önben felmerült kérdésekre.


Ne feledje a jó …nak is kell a cégér de az Ön házának sem árt a reklám.

 

Az ön ingatlan közvetitője: Radics Tamás

Tel:0620/31-14-4-14

e-mail: radics.tamas92@gmail.com

 

Asztali nézet